Családi és párkapcsolati tanácsadás: Szentendre - Dunakeszi - Budapest belvárosa

Hívjon: +3630 861 2912

about images

Üdvözlöm kedves érdeklődő!

Kramarics Rita vagyok, családi és párkapcsolati tanácsadó.

Munkatapasztalatom nagy részét a versenyszférában szereztem különféle szintű vezetői pozíciókban trénerként, operatív és HR vezetőként. Érdeklődésem és tanulmányaim időközben más irányba vittek, így figyelmem már hosszú évek óta az emberi kapcsolatok, ezen belül a családi dinamizmusok és törvényszerűségek irányába fordult.

Hiszem azt, hogy egyéni életünk sikereinek, kudarcainak hátterében ott feszülnek többgenerációs családi forgatókönyvek és mintázatok, melyek megfejtése választ adhat többek között a makacs ismétlődésekre, házassági nehézségekre, elakadásokra és életvezetési kudarcokra.

Több, mint 26 éve vagyok házas, van egy fiatal felnőttkorát élő, tehetséges nagyfiúnk. Az évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatomat és szakmai tudásomat szeretném mások szolgálatába állítani.

Alapdiplomámat HR Managerként szereztem 2008-ban, majd az ELTE IPPK karán 2011-ben végeztem Interkulturális pszichológia és pedagógia szakon. Jelenleg a PTE Neveléstudományi Doktori Iskola végzős hallgatója vagyok, kutatási területemet a családi interakciók, modellek és rejtett forgatókönyvek képezik. Családterápiás elméleti és módszertani alapképzettségemet 2010-ben szereztem, tanulmányaimat 2020-ban fejeztem be. Több, mint 4 éve családi és gyermekjóléti területen pár- és családterápiával foglalkozom. Családterápiás munkámat Bíró Erzsébet pár- és családterapeuta kolléganőmmel végzem, aki több mint 14 éve dolgozik párokkal és családokkal.

Képzettség:

HR Manager BSc / Pannon Egyetem - 2008

Interkulturális pszichológia és pedagógia MA / ELTE IPPK -2011

Pár- és családterápiás képzés / Magyar Családterápiás Egyesület - 2010-2020

Neveléstudományi Doktori Iskola- Nevelésszociológia / PTE Doktori Program - folyamatban

Workshopok, tanfolyamok:

ÉFT - Érzelmi fókuszú terápiás modul / Dr. Scott Wooley -2019

Párkapcsolati zavarok, patológiás kapcsolatok, krízisek, válás, élet a válás után workshop / Dr. Komlósi Piroska, Dr. Moretti Magdolna - 2019

Család-és párterápia AD, HD vagy ADHD-s családtag(okk)al workshop / Dr. Komlós Piroska, Dr. Csiky Miklós - 2019